Uitleendienst

De uitleendienst stelt aan verenigingen materiaal ter beschikking zoals tenten, nadars, geluidsinstallaties, volksspelen, ... 

Hoe werkt de uitleendienst?
Je reserveert materialen online (zie webformulier hieronder). Je doet je aanvraag minimaal 14 dagen en maximaal 1 jaar op voorhand. Bij het reserveren kan je onmiddellijk de beschikbaarheid van materialen voor de gewenste ontleningsperiode controleren. De prijzen van de ontleende materialen vind je bij de reservatie van materialen. De normale uitleenperiode bedraagt maximaal 7 dagen. De weergegeven prijzen in het aanvraagformulier zijn dan ook prijzen per week.

Na reservatie ontvang je een bevestiging. Je kan bij reservatie van grote materialen kiezen voor levering of afhalen. Je betaalt geen waarborg, maar draagt als een goede huisvader zorg voor de ontleende materialen. Veroorzaakte schade zal aangerekend worden.

Afhalen van de materialen
Afhalen gebeurt op afspraak in het werkhuis van de stad (Industrieweg 2, 2320 Hoogstraten) tijdens de werkuren van de technische dienst (van maandag tot donderdag van 8.00 tot 12.00 en van 12.30 tot 16.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 14.00 uur). Je meldt je hiervoor aan bij het loket van de uitleendienst.

Levering van materialen
Van zodra volgende materialen worden ontleend, kunnen we leveren op locatie: 

  • Nadars
  • Podiumelementen
  • Tenten
  • Dansvloer
  • Een combinatie van bovenstaande met andere materialen

Levering gebeurt op afspraak van maandag tot donderdag van 8.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 14.00 uur. Bij levering en terug ophalen van materialen is een verantwoordelijke (16+) van de organisatie aanwezig voor ontvangst van de materialen. Voor levering betaal je een retributie van €35. Na afloop van de ontlening wordt de retributie gefactureerd. 

Vraag hier uw uitleenmaterialen aan

Voorwaarden

  • Het moet gaan om erkende Hoogstraatse verenigingen en organisaties of socioculturele initiatieven van niet-erkende verenigingen, die plaatsvinden in Hoogstraten.
  • Particulieren kunnen enkel beroep doen op de uitleendienst voor verkeerssignalisatie.
  • Je betaalt geen waarborg, maar draagt als een goede huisvader zorg voor de materialen. Bij verlies, diefstal of schade worden de kosten gedragen door de aanvrager. De nieuwwaarde van de ontleende materialen wordt bij de ontlening bekend gemaakt zodat de ontlener op de hoogte is van de maximale vergoeding bij verlies, diefstal of schade.
  • Bij vragen of informatie over reservaties of materialen kan je de uitleendienst telefonisch contacteren op 03 340 19 37.