Vakantieaanbod 2019

Een vakantiegevoel voor elk kind!

Onder de naam ‘Vakantie in Hoogstraten’ bundelt het stadsbestuur van Hoogstraten het opvang – en vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren tussen 3 en 15 jaar. Binnen het aanbod streven we samen met animatoren en externe organisatoren naar een TOP vakantie-gevoel voor elk kind. We bieden kinderen en jongeren een leuke tijd aan via Vlieg-UiT, Speelpleinwerking en dagkampen. Ook voor tieners zoeken we naar een uitdagend aanbod.

13 weken een vakantieaanbod!

Het vakantieaanbod zal in 2019 uitgebreid worden naar 13 weken een opvang- en vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren! Dit betekent een aanbod tijdens de krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie. Hiermee zet Stadsbestuur Hoogstraten de eerste stappen in het groeiplan voor een nog beter opvang- en vrijetijdsaanbod. 

Krokus- en paasvakantie

Tijdens de krokusvakantie zal er een 3-daagse combistage georganiseerd worden in samenwerking met Play & Sport. 
Tijdens de paasvakantie zullen er weer daguitstappen zijn met Vlieg-UiT, een 5-daagse combistage in samenwerking met Play & Sport en tenniskampen bij onze Hoogstraatse tennisclubs. 

Inschrijven voor dagkampen krokus- en paasvakantie kan vanaf 17 december 2018 om 18.00 uur via Ticketgang

Korte vooruitblik zomervakantie

Tijdens de zomervakantie gaan we van 4 weken speelplein naar 7 weken speelplein, ook kleuter-, crea- en sportstages in samenwerking met Play & Sport, als tenniskampen en wakeboardkampen in samenwerking met ons Hoogstraatse partners staan op de planning! 

Inschrijven voor de activiteiten van de zomer kan vanaf 13 mei om 18.00u via Ticketgang

Sociaal tarief