Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Een vakantiegevoel voor elk kind!

Onder de naam ‘Vakantie in Hoogstraten’ bundelt het stadsbestuur van Hoogstraten het opvang – en vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren tussen 3 en 15 jaar. Binnen het aanbod streven we samen met animatoren en externe organisatoren naar een TOP vakantie-gevoel voor elk kind. We bieden kinderen en jongeren een leuke tijd aan via Vlieg-UiT, Speelpleinwerking en dagkampen. Ook voor tieners zoeken we naar een uitdagend aanbod.

13 weken een vakantieaanbod!

Het vakantieaanbod zal in 2020 uitgebreid worden met extra kampen voor kinderen en jongeren! Dit betekent een aanbod tijdens de krokus-, paas- en zomervakantie. Hiermee zet Stadsbestuur Hoogstraten de eerste stappen in het groeiplan voor een nog beter opvang- en vrijetijdsaanbod. 

Krokus- en paasvakantie

Tijdens de krokusvakantie zullen er kleuter en combistages georganiseerd worden in samenwerking met Play & Sport. 
Tijdens de paasvakantie zullen er weer daguitstappen zijn met Vlieg-UiT, kleuter en combistages in samenwerking met Play & Sport en tenniskampen bij onze Hoogstraatse tennisclubs. 

Inschrijven voor paasvakantie kan vanaf 3 februari 2020 om 18.00 uur via Ticketgang

Korte vooruitblik zomervakantie

Tijdens de zomervakantie gaan we weer naar 7 weken speelplein, ook kleuter-, crea- en sportstages in samenwerking met Play & Sport, als tenniskampen en wakeboardkampen in samenwerking met ons Hoogstraatse partners staan op de planning! Tijdens de zoimervakantie kunnen jullie ook weer genieten van de verassende activiteiten van Vlieg-UiT.

Let op tijdens de zomervakantie van 2020 zal het speelplein doorgaan in vrije baisschool het Spijker.

 

Sociaal tarief