Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Van 4 juni tot en met 11 juni

De Heilig Bloedfeesten gaan dit jaar door van 4 juni tot en met 11 juni. Een groot evenement in Hoogstraten centrum brengt verkeerswijzigingen met zich mee. Om het verkeer in goede banen te leiden, heeft de stad voor dit grote evenement van dinsdag 30 mei tot en met dinsdag 13 juni een verkeersplan opgesteld. Je vindt het plan hieronder terug op de interactieve kaart. 

Klik op de gekleurde aanwijzingen voor meer informatie over de omleiding die jij wenst te volgen.

Parkeerverbod stratenloop 7 juni 2022

Het parcours van de stratenloop wordt afgesloten van 17.30 tot 20.30 uur. Bewoners die in deze periode met de auto willen vertrekken of thuis aankomen, moeten hun auto buiten het parcours parkeren. 

Omwille van de stratenloop, jaarmarkt en kermis zijn er ook in verschillende straten parkeerverboden ingesteld. Let goed op de verkeersborden voor je parkeert.

Meer info over de stratenloop en de link naar het parcours vind je hier

Verplaats je duurzaam

In Hoogstraten zetten we sterk in op duurzaamheid. Als het mogelijk is adviseren we de bezoekers om steeds met de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

  • Fiets: gratis bewaakte fietsenstalling in het centrum op de parking van het IKO (Dokter Versmissenstraat) op zondag 4 en 11 juni van 10.00 tot 18.00 uur en op woensdag 7 juni van 17.00 tot 24.00 uur.
  • Openbaar vervoer: vanuit Antwerpen en Breda kan je de trein nemen naar station Noorderkempen, waar je aansluitend kan overstappen op lijnbus 600, 602, 605 of 620 naar Hoogstraten. Vanuit Turnhout brengt De Lijn je snel tot in Hoogstraten. Plan je route met het openbaar vervoer via De Lijn of de NMBS. Houd er wel rekening mee dat sommige haltes omwille van de omleidingen niet bediend worden.