Kandidatuur cultuurraad 2020 - 2025

Eind mei keurde de gemeenteraad de nieuwe statuten van de cultuurraad goed. Daarin werd opgenomen dat elke vereniging of organisatie met een actieve culturele werking een zitje krijgt in de algemene vergadering van de cultuurraad.

Graag roepen we dan ook iedere geïnteresseerde private of publieke organisatie, vereniging, dienst of instelling die een actieve culturele werking binnen de stad kan aantonen op om zich kandidaat te stellen voor de Cultuurraad.

Ook geïnteresseerde individuele burgers zijn meer dan welkom om zich aan te sluiten. Per deelgemeente zijn er twee zitjes als stemgerechtigd lid in de algemene vergadering van de cultuurraad.

 
1 Start 2 Voltooid
Contactgegevens
Beschrijf hieronder kort uw motivatie om als individuele burger als stemgerechtigd lid deel uit te maken van de algemene vergadering van de cultuurraad en/of het dagelijks bestuur.
Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.