Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Tickets bestellen voor het gemeenschapscentrum kan op verschillende manieren. Ontdek hier de mogelijkheden. 

We werken met ongenummerde tickets. Op de avond zelf kan u zelf een plaatsje kiezen. Onze medewerkers zullen echter wel de plaatsen mee toewijzen zodat we de zaal mooi gevuld krijgen.

Heeft u vragen over tickets of ervaart u problemen met uw bestelling? Dan kan u steeds contact opnemen met de dienst cultuur of de dienst toerisme. 

ONLINE VIA TICKETGANG

Je kan tickets eenvoudig online bestellen. We werken hiervoor met Ticketgang. 

Koop hier je tickets online!

AAN DE BALIE

Loopt u graag even binnen om uw tickets aan de balie te bestellen? Dat kan ook! De collega’s aan de onthaalbalie vrije tijd (kelder van het historisch gemeentehuis) helpen u graag verder. Heeft u nog geen zicht op uw agenda voor de komende tijd en voelt u zich avontuurlijk? Dan kan u ook steeds op de avond van een voorstelling terecht aan de avondkassa. Hier zullen enkel kaartjes te krijgen zijn indien de voorstelling nog niet is uitverkocht. Indien u niet voor onaangename verrassingen wil komen te staan, boekt u best op voorhand! 

Je kan ook tickets kopen voor alle voorstellingen van het gemeenschapscentrum bij de hoofdbibliotheek en alle uitleenposten alsook bij de onthaalbalie van het Woonzorgcentrum! 

In de hoofdbibliotheek kan je zowel met kaart als cash betalen. In de uitleenposten enkel met cash. 

KORTINGEN EN VOORDEELTARIEVEN

Abonnementen

Gemeenschapscentrum Hoogstraten werkt sinds het seizoen 2018-2019 met een abonnementenformule. We bieden twee soorten abonnement aan: een abo klein en een abo groot. 

Abo klein

Dit abonnement heb je als je drie of vier voorstellingen boekt bij het GC. Je geniet in dit abonnement van 10% korting ten opzichte van de basisprijs. 

Abo groot

Vanaf 5 voorstellingen kan je een abo groot boeken. Bij dit abonnement geniet je van maar liefst 20% korting ten opzichte van de basisprijs. 

Vliegprijs

Voor kinderen tot en met 15 jaar hanteren we één vaste prijs: de vliegprijs. Er is dus geen speciale abonnementsprijs voor kinderen, maar één vast laag tarief voor kinderen. Wil je als ouder een abonnement bestellen waar kindervoorstellingen in zitten? Dan voeg je voor jezelf de kindervoorstelling toe aan de juiste abonnementsprijs. Voor je kinderen kan je losse tickets toevoegen aan je bestelling en dit aan de vliegprijs. 

Groepstarief 

Vanaf 10 personen kan u een groepstarief aanvragen. Dit groepstarief geniet van dezelfde korting als het abo klein, dus 10% korting ten opzichte van de basisprijs. Aanvragen voor groepstarief richt je aan gemeenschapscentrum@hoogstraten.be. Dit tarief geldt enkel voor de podiumvoorstellingen, niet voor de filmvoorstellingen. 

Wenst u met een groep scholieren buiten de reguliere schooluren een voorstelling bij te wonen? Dan kan u ook van het groepstarief genieten. Bijkomende voorwaarde is wel dat er per 10 leerlingen een begeleidende leerkracht aanwezig dient te zijn. Meer informatie via gemeenschapscentrum@hoogstraten.be

Sociaal tarief

Voor kinderen die recht hebben op een sociaal tarief (en dus een sociale vliegpas hebben) bieden we kortingen aan. Voor reguliere avondvoorstellingen is dit 50% van de basisprijs en voor kindervoorstellingen is dit 50% van de vliegprijs. Dit tarief geldt enkel voor kinderen tot en met 15 jaar met een geldige vliegpas. Helaas hebben we voorlopig nog geen sociaal tarief voor volwassenen. 

VOORWAARDEN

Aangekochte tickets worden nooit terugbetaald, omgeruild of vervangen, tenzij wanneer een voorstelling wordt afgelast. Het is wel mogelijk dat het programma, de locatie of de datum van een voorstelling wijzigen. In voorkomend geval houden we je zo goed mogelijk op de hoogte via mailings, de website en onze facebookpagina.

De Algemene Voorwaarden van TicketGang zijn van toepassing op alle tickets. 

OPGELET: Koop geen tickets via (Nederlandse) doorverkoopsites. Deze tickets zijn niet geldig en geven géén toegang tot onze evenementen!