Bestel losse tickets

Via onderstaand verkoopscherm kan je losse tickets bestellen voor activiteiten van het Gemeenschapscentrum. Wens je een abo klein of abo groot te bestellen? Klik dan op de respectievelijke linken. 

Opmerkingen:

- De voorstelling van Els De Schepper en tg Wuivend Riet hebben een vaste prijs. Hier kunnen we helaas geen kortingen op geven. Ze tellen echter wel mee voor het aantal benodigde voorstellingen van een abonnement!

- De verkoop van de voorstellingen BOOM van Tal en Thee en Ver van Theater FroeFroe en Annelies Van Hullebusch zal via het vakantie-aanbod van Vlieg Hoogstraten lopen. De verkoop hiervan start dus ook pas later. 

- We zoeken momenteel naar een nieuwe datum voor Een Zoen van Toen van Stokman en Vos. Een van de zangeressen is in verwachting en zal dus een tijdje genieten van zwangerschapsverlof. We communiceren spoedig een nieuwe datum. 

We werken met ongenummerde tickets. Op de avond zelf kan u zelf een plaatsje kiezen. Onze medewerkers zullen echter wel de plaatsen mee toewijzen zodat we de zaal mooi gevuld krijgen.