Verklapt Zomervertelling

Dinsdag 2 juli om 20u00 op Den Dijk

Verklapt!” dat zijn boeiende vertellers met straffe verhalen op gezellige locaties in de Kempen en Mechelen. Ideaal voor een zomers avondje uit! Je hoeft enkel je eigen stoeltje mee te brengen. Afspraak iedere dinsdag in juli en augustus om 20u.

Verklapt brengt een uniek concept waarbij een bekende persoon 60 à 75 minuten komt vertellen. Daarnaast zorgt een speciale gast (RTV of GVA gezicht ) voor een inleidende act als aanloop naar een gezellige en gevulde avond, waar elke inwoner bij wil zijn.

In Hoogstraten verwelkomen we op dinsdag 2 juli om 20u00 de stand-upcomedian Joost Van Hyfte. Joost draait al jaren mee en brengt culinaire comedy waarbij zijn achtergrond in de horeca vaak als voedingsbodem dient voor zijn pikante, en soms gewaagde, moppen. Bij zijn doorkomst op Verklapt in Bornem in 2016 bracht Joost anderhalf uur lang stukken uit zijn eerdere shows en testte hij nieuw materiaal uit. We verwachten dat hij dat in Hoogstraten opnieuw zal doen. Wees welgekomen om het samen met ons te ontdekken!

De vertelling gaat bij goed weer door op Den Dijk. Je stoeltje breng je naar goede gewoonte zelf mee! Bij slecht weer wijken we uit naar de Rabboenizaal van Gemeenschapscentrum Hoogstraten.

Praktisch

Dinsdag 2 juli om 20u00

Goed weer: Den Dijk, Gelmelstraat 109-111

Slecht weer: Rabboenizaal Spijker, GC Hoogstraten, Antoon de Lalaingstraat (z.n.)

Gratis toegang

Bekijk een fragment van Joost