Aanbod burgers

Word Fair-trade fan

Weet u wat Fair Trade is? Koop of verbruik u minstens 4x/jaar een Fair Trade-product? Kom dan uit de kast en registreer u als Fair Trade-Fan!

Leg uw oor te luisteren bij de Mondiale Raad

De Mondiale Raad staat open voor alle wereldburgers uit Hoogstraten. Elke bijeenkomst start met een thematisch inhoudelijk gedeelte. Spreekt het thema u aan? Kom langs en steek er iets van op.

Spring in een workshop van Iedereen Mondiaal

Ben je gek op bier of chocolade? Kook je graag? Hou je van knutselen of wil je je kinderen het leukste feestje ooit bezorgen? Neem dan samen met je vrienden, collega's, buren of vereniging deel aan één van de verrassende activiteiten uit het aanbod van Iedereen Mondiaal!
Al proevend, kijkend, spelend en lachend steek je heel wat op over boeiende mondiale thema's.

Word wereldvrijwilliger

U hebt energie, talent, goesting om mee te werken aan een betere wereld?
Maak dan kennis met onze campagnes of zet net dat stapje extra…
U kan zich engageren naar gelang uw interesses en beschikbare tijd.
Wij hebben een aanbod gaande van vrijwilliger op scholen, over de geldinzameling bij 11.11.11-actie, tot actief lid bij de werkgroep stedenband… of misschien wil u wel aan de slag als onze huisfotograaf op allerlei activiteiten?

SMS4Light in Za-Kpota

Verlicht elke maand een virtueel huis in onze partnergemeente Za-kpota met 1 sms.
Hierna krijgt u maandelijks een berichtje terug. Voor dit ontvangen berichtje betaalt u 2 euro. Het maandelijkse sms’je zorgt telkens voor een warm moment. Het herinnert u eraan dat u een nieuw lichtje aansteekt. Wedden dat u uitkijkt naar dit maandelijkse afspraakje?
- sms ‘licht m74’naar 9949
- u ontvangt een sms terug
- bevestig met ‘ok’ spatie ‘uw naam’
Stoppen? Stuur dan ‘stop’ naar 9949

Volg ons op facebook

Alle activiteiten met een ruime blik op de wereld en een link naar ons kleine Hoogstraten kan je vinden op de Facebook-pagina van Hoogstraten gaat Mondiaal.