Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Kies voor Fair Trade

Laat zien dat u als bedrijf gaat voor eerlijk handel. Kies voor Fair Trade in uw catering. Koffie, thee, suiker,… zijn gemakkelijk verkrijgbaar met Fair Trade-label.

Eens een keer iets anders… mondiale teambuilding

Een goede sfeer onder collega’s is belangrijk, maar waarom niet met een activiteit met nog net dat ietsje meer? Tussen het aanbod workshops van Iedereen Mondiaal is er vast ook één die uw personeelsleden aanspreekt.

SMS4Light in Za-Kpota

Hoogstraten heeft een stedenband met de gemeente Za-Kpota in Benin. Met de steun van de Hoogstraatse bevolking sparen we samen voor een zonnekiosk in Za-Kpota. 

Ook als bedrijf kan u dit project steunen. Via overschrijving kunt u een veelvoud aan huisjes verlichten. 1 huisje is 2 euro. 5 huisjes zijn 10 euro. U rekent zelf wel even verder hoeveel licht u schenkt? Schrijf het bedrag van uw keuze over op BE62 0015 3023 9361 (BIC: GEBABEBB) van VZW BISZ - Het Brembos 2 - 8200 Sint-Michiels en vermeld in de mededeling ‘M74 Za-Kpota’ en ‘uw bedrijfsnaam’. Op de website worden daarna de huisjes verlicht onder uw bedrijfsnaam.

Zoekt u een project meer op maat van uw bedrijf? De dienst Internationale Samenwerking bekijkt graag samen met u wat er mogelijk is.

Hoogstraten gaat Mondiaal op Facebook

Alle activiteiten en nieuwtjes met een ruime blik op de wereld en een link naar ons kleine Hoogstraten kan je vinden op de Facebook-pagina van Hoogstraten gaat Mondiaal. Heb jij als bedrijf ook iets te vertellen? Laat het ons weten en we plaatsen het mee in de kijker!