Speelpleinwerking

Tijdens de zomervakantie, volledige dagen speelplezier! Alle kinderen die geboren zijn tussen 2008 en 2014 zijn welkom op het speelplein!!

Speelpleinwerking

Onder de noemer 'speelpleinwerking' valt zowel het speelplein als de speeldagen. Beide initatieven hebben als centraal doel een vakantiegevoel te geven aan elk kind. Kinderen kunnen een volledige dag spelen en plezier beleven. Speelplein zijn volledige dagen voor alle kinderen die geboren zijn tussen 2013 – 2007. Ravotten, spelen, maar ook knutselen, kleuren, armbandjes maken, boeken lezen,… Kinderen zijn er vrij om te kiezen wat ze willen doen. Maar ook wordt er in groep veel gespeeld. Animatoren kiezen rond een bepaald thema een spel, waar alle kinderen aan deelnemen.

Dinsdag is zwemdag op het speelplein!

Elke dinsdag van het speelplein gaan we zwemmen bij Sportoase! 
Vergeet zeker geen zwemgerief mee te geven. 

Is zwemmen verplicht voor elk kind?
Nee, elk kind heeft de keuze om mee te gaan zwemmen.
Er blijft een animator met de kinderen die niet mee zwemmen op het speelplein. 

(De zwemactiviteit is in de prijs van het speelplein inbegrepen!)

Inclusief

Kinderen met een beperking of kinderen die extra aandacht nodig hebben, zijn welkom bij Vakantie in Hoogstraten en dus ook op het speelplein. 

Heeft uw kind extra ondersteuning nodig? Dan vragen we om voor de start van de zomervakantie contact op te nemen via vlieg@hoogstraten.be. We bespreken samen de specifieke situatie en zorgen voor ondersteuning op maat in onze mate van het mogelijke.