Vlieg- UiT

Een leuke vrijetijdsbesteding voor elk kind. Er zijn vlieg-uit activiteiten voor kleuters, lagere school kinderen en tieners.
Onder de noemer 'Vlieg-UiT' gaan we opzoek naar een fijne mix vrijetijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren van 3 tot 15 jaar. De activiteiten zijn afgestemd op leeftijd en interesses van de kinderen en jongeren. Hiervoor gaan we in verschillende deeldomeinen opzoek, we zoeken activiteiten in verschillende sporttakken, activiteiten met een cultureel of mondiaal tintje, activiteiten voor de creatiefste onder ons, activiteiten voor de ravotters,… Maar ook de uitstappen vallen onder de noemer Vlieg-UiT. 
 
De activiteiten vinden plaats op de meest geschikte accomodatie voor die bepaalde activiteit. Kijk goed in de brochure waar deze plaats vinden, de locaties zijn verspreid over groot Hoogstraten. 
 
 

Inclusief

Kinderen met een beperking of kinderen die extra aandacht nodig hebben, zijn welkom bij Vakantie in Hoogstraten en dus ook bij Vlieg UiT-activiteiten. 

Heeft uw kind extra ondersteuning nodig? Dan vragen we om voor de start van de vakanties contact op te nemen via vlieg@hoogstraten.be. We bespreken samen de specifieke situatie en zorgen voor ondersteuning op maat in onze mate van het mogelijke.