Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Speelpleinwerking

Onder de noemer 'speelpleinwerking' valt het dagaanbod van 08.30 tot 17.00 uur. Het doel van onze speelpleinwerking is een vakantiegevoel te geven aan elk kind. Kinderen kunnen een volledige dag spelen en plezier beleven. Speelplein zijn volledige dagen voor kinderen van de laatste kleuterklas tot het 6de leerjaar. Ravotten, spelen, maar ook knutselen, kleuren, armbandjes maken, boeken lezen,… Kinderen zijn vrij om te kiezen wat ze willen doen. Maar ook wordt er in groep veel gespeeld. De enthousiaste animatoren maken een spel rond het thema van de dag, waar alle kinderen aan deelnemen. de kostprijs van onze speelpleinwerking is €6,50 / KT: €1,30.

Speelplein op twee locaties

We organiseren speelpleinwerking op twee locaties. Je kan komen spelen op het speelplein van Minderhout aan de noodkerk of op het speelplein van Hoogstraten op Den Dijk.
Er kunnen dagelijks op elke locatie 50 kinderen komen genieten van een leuke vakantie. 

Wanneer is het speelplein open?

De speelplein werking is heel de zomervakantie geopend, ter uitzondering van onze jaarlijkse sluiting in de week van 21 juli, op woensdagen en in het weekend. De exacte openingsdagen en thema's vind je HIER!

vakantie in Hoogstraten zet in op inclusie!

Kinderen met een beperking of kinderen die extra aandacht nodig hebben, zijn welkom bij Vakantie in Hoogstraten en dus ook op het speelplein. Hierover gaan we dan ook graag in gesprek om samen te streven naar een leuke dat voor elk kind!

Neem zeker contact op met de medewerker van de jeugddienst via vlieg@hoogstraten.be of 03 340 19 78. We bespreken samen de specifieke situatie en beken de nodige zorgnood.