Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Algemene afspraken:

Brengen en ophalen kinderen:
Om de activiteiten vlot te laten verlopen vragen wij u om de kinderen te brengen en op te halen tijdens de aangegeven uren. Indien u uw kind later brengt of vroeger haalt stoort dit de begeleide activiteiten of lessen. Lukt dit om gegronde reden niet, bv. omwille van een doktersbezoek, familiale omstandigheden,… dan vragen we om de begeleiding op voorhand in te lichten.

Vanaf 15 minuten voor en 15 minuten na een activiteit kan u uw zoon/dochter brengen of ophalen.

Iets speciaal meebrengen?
Spelen en sporten staan steeds centraal, speelkledij die vuil mogen worden en sportkledij (met aangepaste schoenen) zijn dan ook zeker aan te raden.

Persoonlijk (spel)materiaal zoals tablet, gsm en andere elektronische toestellen of gevaarlijke materialen laat je thuis.

Uitstappen – zakgeld – KidsID
Wanneer uw kind op uitstap gaat moeten zij steeds een eigen lunchpakket meenemen. Bij goedweer smeert u uw kind goed in voor vertrek. Bij slechtweer gaat de uitstap door, een regenjas in de rugzak is geen overbodige luxe.

Bij uitstappen mogen kinderen maximum 5 euro zakgeld meenemen. Kinderen moeten een KidsID meenemen op uitstap.

Annuleren
Indien uw kind niet naar de activiteit kan komen verwittigt u zo snel mogelijk de jeugddienst (03 340 19 78 ) of vlieg@hoogstraten.be .

LET OP:
Annuleren kan mits een administratieve kost van 2 euro per geannuleerde activiteit. Dit kan tot 1 maand voor de aanvang van de activiteit of bij een gegronde reden zoals ziekte of ernstige familiale omstandigheden.

Bij het binnenbrengen van een geldig doktersattest vervalt de administratieve kost.

U betaalt de volledige activiteit als u laattijdig of niet annuleert.

De organisatie kan wegens omstandigheden een activiteit annuleren. De ingeschreven kinderen worden tijdig verwittigd en de activiteit wordt volledig terugbetaald.