Zomervakantie 2020

Speelplein Hoogstraten

Speelplein

Onder de naam "Vakantie in Hoogstraten" bundelt het stadsbestuur van Hoogstraten het opvang- en vrijtijdsaanbod voor kinderen en jongeren tussen 3 en 15 jaar. Binnen het vrijtijdsaanbod streven we samen met de animatoren en externe partners naar een zalig vakantie-gevoel voor elk kind. We bieden kinderen en jongeren een leuke tijd aan via Vlieg-Uit, speelpleinwerking en dagkampen. Ook voor tieners zoeken we naar een uitdagend aanbod, dit doen we in samenwerking met Rijkevorsel.

Speelpleinwerking
Hoogstraten organiseert tijdens de zomervakantie  een speelpleinwerking voor alle kinderen die geboren zijn tussen 2014 en 2008. Ravotten, spelen, knutselen, kleuren, armbandjes maken, boeken lezen,… zijn allemaal mogelijk. Op het speelplein zijn de kinderen  vrij om te kiezen wat ze graag willen doen. Elke dag staat in het teken van een thema dat volledig uitgewerkt wordt met leuke activiteiten, speelhoeken, … door een enthousiast team van animatoren. 

7 weken kan er op het speelplein gespeeld worden! Het speelplein gaat steeds door in de gemeentelijke basisschool van Hoogstraten. Er is voor- en naopvang mogelijk bij Stekelbees. (Niet bij collectieve sluiting Stekelbees!) Het aanvangsuur loopt tussen 08.30 uur en 09.00 uur. Kinderen kunnen weer opgehaald worden vanaf 16.00 uur tot 17.00 uur.

In de laatste week van augustus zijn er 3 speeldagen ingepland!

Hieronder vind je de planning van het speelplein voor de zomer van 2020.

Let op tijdens de zomervakantie van 2020 zal het speelplein doorgaan in vrije baisschool het Spijker.

Een overzicht onder voorbehoud!

Speelplein zomervakantie 2020