Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Kies voor Fair Trade
Laat zien dat u als vereniging gaat voor eerlijk handel. Kies voor Fair Trade in uw catering. Koffie, thee, suiker,… zijn gemakkelijk verkrijgbaar met Fair Trade-label.
 
Een mondiale activiteit
Kies eens voor een activiteit met nog net dat ietsje meer? Tussen het aanbod workshops van Iedereen Mondiaal is er vast ook één die uw leden aanspreekt.
 
Zoekt u een project meer op maat van uw vereniging? De dienst Internationale Samenwerking bekijkt graag samen met u wat er mogelijk is.
 
11.11.11 bij uw vereniging
Uw vereniging kan op verschillende manieren zijn steentje bijdragen aan de 11.11.11-campagne. Nodig ons of 11.11.11 uit om Nodig een vrijwilliger uit op uw bestuursvergadering om het thema toe te lichten of plaats de campagne in de kijker tijdens een activiteit. Misschien zijn er welke enkele leden die namens uw vereniging rond willen gaan bij de geldinzameling in uw dorp.
 
Hoogstraten gaat Mondiaal op Facebook
Alle activiteiten en nieuwtjes met een ruime blik op de wereld en een link naar ons kleine Hoogstraten kan je vinden op de Facebook-pagina van Hoogstraten gaat Mondiaal. Heeft uw vereniging ook iets te vertellen? Laat het ons weten en we plaatsen het mee in de kijker!