Buitenspel en Goodlife Cablepark

Buitenspel organiseert sportdagen en teambuildings met een natuurlijk-avontuurlijk karakter voor scholen, verenigingen, bedrijven, families en vriendengroepen op recreatiedomein De Mosten. Zowel voor jong als oud hebben wij een uitgebreid buitensportprogramma. In overleg stellen we een pakket op maat voor uw groep samen. Sportieve actie kan bij ons gecombineerd worden met een verzorgd etentje in samenwerking met de horecazaak.

Meer info

Jos (+32 474 916 519), Simon (+32 472 608 920) en Bram (+32 472 944 601) Lenaerts
Email info@buitenspel.be

Goodlife Cablepark is het eerste wakeboard- en waterskicablepark van de provincie Antwerpen en dompelt u dankzij zijn unieke locatie onder in een sportieve strandsfeer. Leer wakeboarden of waterskiën onder begeleiding van onze monitoren die u de nodige tips geven om snel op het water te kunnen staan. Gevorderden kunnen zich uitleven op de obstacles en kijklustigen kunnen genieten van de tricks op het water en een drankje aan de gezellige strandbar.

Het watersporten bij Goodlife Cablepark kan steeds gecombineerd worden met activiteiten van Buitenspel en/of een heerlijke barbecue aan het water. 

Meer info

Tel. +32 3 502 43 44
Email: hello@goodlifecablepark.be of volg op facebook