Den Hof

Hoogstraatse producent

DEN HOF

Stel jullie zelf even kort voor :

Wij zijn Jan en Linda, beiden geboren en getogen in Hoogstraten, en we startten in 1985 ons tuinbouwbedrijf ‘Den Hof’ te Minderhout. Ik kreeg het tuinieren van thuis uit met de paplepel mee en mijn echtgenote Linda is mijn passie hierin gevolgd.

Welke producten bieden jullie aan :

In het begin legden we ons vooral toe op het kweken van tomaten en komkommers, maar dit groeide al snel uit tot het kweken van maar liefst meer dan 80 soorten groenten, fruit en kruiden. In 2010 openden we dan ook onze hoevewinkel het ’Groentenhuisje’, waar iedereen deze eigen gekweekte producten kan aankopen.

Lokaal en duurzaamheid winnen meer en meer aan belang. Hoe geven jullie hier invulling aan :

Vandaag de dag appreciëren de klanten steeds meer onze dagverse producten en willen we hen ook een zicht geven achter de schermen. Vandaar dat we in 2019 naar buiten kwamen met een educatieve rondgang doorheen onze serres. Nadien kunnen onze klanten genieten van een gerechtje bereid met ingrediënten uit ‘Den Hof’ en voor de kinderen is er kans om zich even uit te leven. Onze cirkel is rond. Wij hebben bereikt wat we wilden. Men krijgt een zicht achter de schermen, men kan proeven van onze vers bereide gerechten waarvan de klanten de ingrediënten kunnen aankopen in onze hoevewinkel. We zijn trots op deze realisatie.

Hou je van verse producten, recht uit ‘Den Hof’, of van een gezellige tussenstop tijdens het fietsen, neem dan zeker eens een kijkje bij het Groentenhuisje en Den Hof.

 

Groentenhuisje & Den Hof

Achteraard 5b

Minderhout

www.groentenhuisjedenhof.be