Stadsambassadeur Arne Dondeyne

ARNE DONDEYNE

Leeftijd

34 lentes jong

Woonplaats

Ik woon sinds 2013 in Hoogstraten, Meterkensstraat en al 13j als leerkracht aan de slag op het ASO Spijker en de ondernemers in Hoogstraten kennen mij als de creatieveling achter w4-studio. Ik ben getrouwd met Melissa Cillen, leerkracht op het Klein Seminarie en samen hebben we een zoontje Wolf, 2 jaar en een prachtige dochter Jozien van 1 week oud. 

#trotsophoogstraten
“ Ik ben trots op Hoogstraten omdat ik er kan zijn wie ik wil zijn. Zo cliché, maar niets is minder waar. Mijn sociaal ei kan ik zeker kwijt in de gebuurtewerking als bestuurslid van het actieve gebuurt ‘den Buizelhoek’.

Tot rust komen is geen enkel probleem tussen de bossen en velden. Sportief ben ik op de rustige loop-, fiets- en wandelpaden in groot Hoogstraten, bourgondisch leven kan op de meest fantastische terrasjes in Hoogstraten en mijn creativiteit wordt door menig ondernemer in Hoogstraten opgepikt. Wat een fantastische dingen heb ik met hen al gedaan en beleefd. 

Hoogstraten is een bruisende stad waarbij zowel cultuur, culinair, avontuur, natuur en mooiheid netjes samen gaan. Met verschillende winkels, een recreatiedomein, veel horeca, groen, pracht & praal is Hoogstraten een zeer interessante grensstad. Ik ben fan en zal de stad enkel maar de rug toe draaien om in Italië of Portugal te gaan wonen. "

Instagram

@arnedondeyne

Tips van Arne:

- Sint-Katharinakerk: in 2019 werd de renovatie van de toren afgewerkt, de volgende 7 jaar wordt de rest aangepakt. Er werd een mooi infopunt ingericht voor de kerk. De Sint-Katharinakerk is, onder voorbehoud van coronarichtlijnen, tijdens de zomermaanden geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Meer informatie vind je momenteel op www.hoogstraten.be en vanaf september op www.sintkatharinakerk.be. 

- Bistrobar de Jachthoorn voor een lekkere koffie, lunch of diner: https://welkom.bistrobar.be/nl

- Bezoekerscentrum De Klapekster (Natuurpunt) in Wortel Kolonie: https://www.natuurpuntmarkvallei.be/bezoekerscentrum-de-klapekster/

- Fietsen langs de Mark: in de fietsbrochure van het samenwerkingsverband tussen Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog/Nassau vind je een fietsroute die langs dit prachtig fietspad loopt: https://www.hoogstraten.be/sites/default/files/public/toerisme/documenten/H_fietsbrochure_lvMM_WEB_0.pdf

- Wandelen langs het Merkse: https://www.hoogstraten.be/sites/default/files/public/toerisme/ZomerHoogstraten/wandelficheHoogstratenLR.pdf

- Voor culinaire verwennerij: Restaurant Sterk in hartje Hoogstraten: https://www.restaurantsterk.com