B&B Bergenhof

Hoogstraatse logeeradressen in de kijker

Wie runt B&B Bergenhof?

Wij zijn Rens en Jet Vermue en middenin een natuurlijke omgeving is sinds juni 2017 in een gerestaureerde langgevel boerderij onze Bed and Breakfast gevestigd.

Waar vind ik het Bergenhof?

Aan de Bergenstraat middenin in een prachtig landschap tussen de weilanden en de aardbeienvelden.

Wat zijn de troeven van de omgeving?

Het Bergenhof is gelegen in een hele rustige en natuurlijke omgeving. Wij zijn ideaal gelegen tussen vele fiets- en wandelroutes. Je kan genieten van de natuur en er geheel tot rust komen. Mocht je daarna zin hebben om heerlijk te eten of gezellig te borrelen dan ben je zo in Hoogstraten waar vele leuke cafeetjes en toffe restaurantjes zijn.

Wat is jullie eigen persoonlijke favoriete plekje in groot Hoogstraten?

Onze favoriete plekjes in Hoogstraten zijn de Laermolen aan de Molenstraat en de fiets- en wandelroute langs de Mark.  

Waarom moeten de mensen tot bij jullie komen?

We bieden 3 landelijk ingerichte kamers met authentieke en landelijke elementen. Door de gezellige inrichting met landelijke accessoires heeft onze B&B haar eigen persoonlijke sfeer en karakter. Ieder kamer heeft zijn eigen gevoel van comfort en luxe waar iedere gast zich thuis kan voelen. Alle kamers zijn lekker knus en volledig ingericht om jou de perfecte nachtrust te geven. We verzorgen een uitgebreid en mooi verzorgd ontbijt met streekproducten, in onze sfeervolle eetkeuken. We hebben een heerlijke ruime tuin met verschillende zitplaatsen waar je de vogeltjes hoort fluiten, de schapen en onze pony je vriendelijk begroeten en de kippen van zich laten horen als er weer een vers eitje is gelegd. Bij ons kan je de drukte van de dag even achter je kan laten. Ook zakelijke gasten voelen zich erg bij ons thuis. Er is voldoende privé-parking aan de zijkant van onze B&B.

Meer weten?

B&B Bergenhof
Bergenstraat 17
2322 Minderhout
0468 43 93 34

Volg ons ook op Facebook en Instagram

https://www.facebook.com/bedenbreakfastbergenhof/