Hotel De Jachthoorn

Hoogstraatse logeeradressen in de kijker

HOTEL DE JACHTHOORN

Stel jullie zelf even kort voor :

Wij zijn Seppe en Sofie en samen met een heel team staan wij 7 dagen op 7 klaar voor onze klanten van zowel de bistro als het hotel.

Hoe lang baten jullie de zaak al uit?

Hotel De Jachthoorn is een nieuw hotel (open sinds 2018) en gelegen midden in het centrum van Hoogstraten, vlakbij de St. Katharinakerk en het Begijnhof. Ons hotel heeft een stijlvol interieur en biedt tegelijk alle comfort en vele faciliteiten zoals tv, wifi, koelkast, kluisje, airco, badkamer met inloopdouche, lavabo en apart toilet. Een lift en beveiligde parking voor fietsen zijn aanwezig. Wij beschikken over 15 hotelkamers van verschillende types (standaardkamers tot zelfs een suite) en 1 business studio voor lange verblijven.

Wat zijn de troeven van de omgeving en waarom moeten de mensen naar jullie komen?

Onze troeven zijn de combinatie van logeren in een mooi, recent gerestaureerd pand op wandelafstand van de bezienswaardigheden. Dit maakt een bezoek aan ons hotel zeker de moeite waard. Je kan bij ons ook scooters huren om zo het stadje van de aardbeien en de grensstreek nog vlotter te ontdekken.

Onze bistrobar is alle dagen open vanaf 8u voor ontbijt – lunch – diner (keuken doorlopend open) en je kan bij ons genieten van de heerlijke Belgische keuken, binnen onze stijlvolle bistro of bij mooi weer op ons terras onder de klokken van Katrien. Enkel zin in een verfrissend drankje? Dat kan ook of misschien wel een cocktail, lekker biertje van het vat of koffie van onze huisgebrande koffiebonen?

Droom je van een heerlijke nachtrust of lekker eten, neem dan zeker een kijkje op onze website https://hotel.bistrobar.be/nl en hopelijk tot binnenkort!

Hotel De Jachthoorn

Vrijheid 202
2320 Hoogstraten

T: +32 3 314 36 13
E: hotel@bistrobar.be