Begeleide winterwandelingen

Begeleide & gegidste wandelingen

Begeleide winterwandelingen met een extraatje! De tweede zondag van februari en maart 2021 organiseert Toerisme Hoogstraten gratis begeleide wandelingen met afsluitend een exclusief bezoek.

De gids begeleidt de wandeling en vertelt je onderweg leuke wetenswaardigheden. Maar er is meer: op elke wandeling staat een exclusief bezoek geprogrammeerd. Het gaat om bedrijven, musea of gebouwen die speciaal voor deze gelegenheid hun deuren open zetten. Een ‘uniek bezoek’ is hier dus absoluut op z’n plaats.

  • Programma

Voor 2021 heeft Toerisme Hoogstraten enkele kleppers op het programma staan. Trek je wandelschoenen aan en kom ze ontdekken. Het wordt een meer dan boeiende tocht.

  • zondag 17 januari: Wandeling in Meer met een bezoek aan de MeirbergDEZE WANDELING WORDT GEANNULEERD. DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN BLIJVEN GELDEN EN LAAT NOG GEEN GROEPEN TOE. 
  • zondag 14 februari: Wandeling naar Achtel met een bezoek aan De Bouwhoeve. In 2020 onderging De Bouwhoeve een metamorfose. Het gekende ijssalon maakte plaats voor een heuse hoevewinkel waar de meeste Hoogstraatse producten te vinden zijn.
  • zondag 14 maart: Wandeling in Wortel-Kolonie met een bezoek aan het Zouterover Experience Center. Je hoorde er ongetwijfeld al vanalles over waaien: Zouterover komt naar Hoogstraten! En hoe!! Kevin en Nick gunnen je alvast een blik achter de schermen van hun gloednieuwe initiatief.
  • Praktisch

De wandelingen zijn ongeveer 9 km en starten steeds om 13 uur. Het einde is voorzien omstreeks 17 uur. Deelnemen is gratis.
Inschrijven kan via Toerisme Hoogstraten. 

Let wel: de plaatsen zijn beperkt
Inschrijven kan tot en met zaterdag (15 uur) voorafgaand aan de wandeling, zolang er plaatsen beschikbaar zijn. 
Stevige wandelschoenen, een fluohesje en een zaklamp zijn geen overbodige luxe. 
Omwille van strenge veiligheidsvoorschriften en hygiëne zijn honden niet toegelaten.

  • Inschrijven

Toerisme Hoogstraten | 03 340 19 55 | toerisme@hoogstraten.be

!! Let wel: 
Deze winterwandelingen kunnen enkel plaatsvinden als de corona-maatregelen het toelaten. Het aantal deelnemers is eveneens afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden. Bovendien zijn ook alle deelnemers verplicht om zich aan de opgelegde maatregelen te houden: mondmasker is verplicht, houd voldoende afstand en ontsmet je handen bij aanvang.
We volgen het nieuws op de voet en houden je tijdig op de hoogte of de wandeling al dan niet kan plaats vinden.