Speurtochten

Kinderpret

SPEURNEUS GEZOCHT!
Het najaar van 2020 wordt er eentje om niet snel te vergeten, omdat je je in Hoogstraten geen moment zal vervelen.
Met de zoektocht 'Speuren langs het kasteel van Hoogstraten' presenteert Toerisme Hoogstraten een leuke, actieve tocht naar het kasteel van Hoogstraten.
Aan de hand van vragen, tekeningen en opdrachten word je meegenomen voor spannende ontdekkingstocht.

Het jij een scherpe blik? Ben jij alert als een dobermann? Heb jij het alziend oog van een arend? Is jouw reukzin beter ontwikkeld dan die van een beer? Kom dit dan bewijzen en breng al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee.
De zoektocht is speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Met een beetje hulp van mama of papa breng je deze speurtocht beslist tot een goed einde. 

De zoektocht is gratis. Je kan het deelnameformulier hieronder downloaden, of haal er één bij Toerisme Hoogstraten.
 

SPEURNEUZENWANDELING AAN DE MOSTEN

De speurneuzenwandeling is een avontuurlijke wandelzoektocht die start en eindigt aan Treehouse Bar De Mosten. Haal aan de bar je gratis folder en je knipkaart en ga op zoek naar de tien eekhoorns die in het bos verstopt zitten. Wie een eekhoorn vindt, vindt meteen ook de rode kniptang. Hiermee knip je de code in het juiste vakje en je doet de bijbehorende speelopdracht. De meeste opdrachten zijn puur natuur, sommige opdrachten bestaan uit touwen, balken, klimgrepen of glijbaantjes. Deze avonturentocht is enkel voor coole rakkers en flinke meiden. Jij dus! Als je alle opdrachten tot een goed einde hebt gebracht, rep je dan opnieuw naar de bar, waar je een verrassing mag kiezen uit het eekhoorntjesnest. Scherp je tanden, blink je pluimstaart op en duik het bos in. Avontuur verzekerd.
Deze speurneuzentocht is er voor de kleinere kinderen. Het parcours is zo opgemaakt dat je er makkelijk met een buggy doorheen kan. Meer info? hello@treehouse-bar.be