Reserveren

Groepsuitstappen | Land van Mark & Merkske
agenda

Voor gecombineerde boekingen kunt u terecht bij Toerisme Hoogstraten. U kunt kiezen uit een volledig uitgewerkt arrangement of er wordt voor uw groep een programma op maat samengesteld. Kiest uw groep echter voor een bezoek in enkel Merksplas of Baarle-Hertog-Nassau, dan neemt u best contact op met de plaatselijke infokantoren.

Toerisme Hoogstraten   
03 340 19 55        
toerisme@hoogstraten.be    

Toerisme Baarle-Hertog-nassau
+31 (0)31 507 99 21    
info@toerismebaarle.com                

Toerisme Merksplas
014 63 94 77
toerismemerksplas@skynet.be

Stel zelf uw programma samen uit ons aanbod
Voor alle programmaonderdelen gelden – vanaf 16 april 2018 - volgende voorwaarden (tenzij anders vermeld):

  • voor alle rondleidingen is een uniform tarief opgelegd: 60 euro per gids voor 2 uren (basistarief) – per bijkomend uur betaalt u 30 euro extra
  • voor een bezoek in de kolonies betaalt u een bijkomende 'Visitor Giving' van € 15. Hiermee draagt u bij aan het onderhoud van het natuurdomein en de gebouwen.
  • een groep bestaat uit maximum 25 personen per gids. Grotere groepen kunnen uiteraard worden opgesplitst en worden verdeeld onder het nodige aantal gidsen.

Annulatie en/of wijziging
Indien uw uitstap wegens omstandigheden niet kan doorgaan of wijzigt (bv. het aantal gidsen), dan hebt u de mogelijkheid om uw reservatie kosteloos te annuleren en/of te wijzigen. U moet ons dan minstens vijf volledige werkdagen voor het bezoek telefonisch verwittigen. Als u later annuleert en/of wijzigt, dient u de volledige kosten (gidsen, koffiepauzes,…) te betalen.

Vakkundige gidsen
De gidsen van het Land van Mark & Merkske zijn niet de eersten de besten. Het zijn allemaal mensen die hun hart verpand hebben aan deze streek en dat merkt u meteen als u hen aan het werk hoort. Zij nemen u met kennis van zaken en liefde voor het vak mee op ontdekkingstocht doorheen het Land van Mark & Merkske.