Hoogstraatse cadeaubon

i.v.m. corona is de looptijd van de Hoogstraatse cadeaubon verlengd tot 30 september
Cadeaubon Hoogstraten

Uiteraard kan een overkoepelende cadeaubon in dit eigentijdse winkelcentrum niet ontbreken. In samenwerking met Unizo, de Hoogstraatse Horeca en het stadsbestuur ontwikkelde VVV Hoogstraten een universele cadeaubon waarmee u in maar liefst meer dan negentig handelszaken terecht kunt. De cadeaubonnen bestaan in vijf, tien, twintig en vijftig euro. U stelt het bedrag zelf samen naargelang uw eigen budget. De cadeaubonnen zijn uitsluitend te koop bij Toerisme Hoogstraten en ze zijn verpakt in een speciale geschenkenvelop. De lijst met deelnemende handelszaken kunt u online raadplegen.

Looptijd Hoogstraatse cadeaubon verlengd

De impact van het coronavirus laat zich steeds meer voelen in het openbare leven, ook in Hoogstraten. Naar aanleiding van de sluiting van heel wat handels- en horecazaken, kwamen er bij het Stadsbestuur, heel wat vragen binnen omtrent de verlengbaarheid van de Hoogstraatse cadeaubon. Daarom ging Stadsbestuur Hoogstraten in overleg met VVV Hoogstraten, de uitgever van de cadeaubon.

In samenspraak met VVV Hoogstraten is overeengekomen dat de Hoogstraatse cadeaubonnen, die op vervaldatum komen tussen 1 maart en 30 juni, geldig blijven tot 30 september 2020. Je hoeft hiervoor niets  te doen, je kan je cadeaubon gewoon inruilen bij de deelnemende handelaars.

Toch zijn er nog heel wat handelszaken open waar je de cadeaubon, ook nu nog, kan gebruiken. Een lijst vind je hieronder.

Lijst deelnemende handelaars Hoogstraatse cadeaubon