Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Hoe kan ik succesvol ondernemen en zorg ik voor een fijne werkplek? Een plek waar iedereen met veel plezier komt werken? Hoe onderneem ik met respect voor de mens, onze maatschappij en de aarde? Op dinsdag 7 november vertelt Wouter Torfs je meer over nieuw leiderschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Wouter Torfs

Wouter Torfs was tot 2022 CEO van schoenen Torfs. Zijn ondernemings- en mensenvisie resulteerde in een unieke bedrijfscultuur. In 2019 werd de keten voor de 10de keer tot beste werkgever verkozen én tot beste werkgever van Europa. Ook in 2019 werden ze voor de 14e keer verkozen tot beste schoenwinkelketen en beste webshop. Klantvriendelijkheid is de sleutel voor een nieuwe succesvolle strategie. Als spreker legt hij zijn ziel bloot en geeft hij een nieuwe visie op werken, met het geluk van zijn werknemers als inzet. 

Wanneer: dinsdag 7 november 2023 (gratis toegang)
Tijdstip: 19.30 uur - 22.00, na de lezing ben je van harte welkom voor een drankje tijdens de receptie
Locatie: LeCirq, Gravin Elisabethlaan 1, 2320 Hoogstraten
Inschrijven: inschrijven is verplicht via onderstaand webformulier. Let op: schrijf je tijdig in, de plaatsen zijn beperkt. 

Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.