Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Hoogstraatse cadeaubon

De Hoogstraatse cadeaubon is een initiatief van VVV Hoogstraten in samenwerking met Stadsbestuur Hoogstraten, Unizo Hoogstraten en de Hoogstraatse Horeca. Ze worden enkel verkocht bij Toerisme Hoogstraten en kunnen besteed worden bij de deelnemende handelaren. Er zijn cadeaubonnen van 5, 10, 20 & 50 euro en ze kunnen samengesteld worden naar gelang het gewenste bedrag.

Procedure

U kan zich aanmelden als handelaar om deel te nemen aan het systeem van de Hoogstraatse cadeaubons via onderstaand intekenformulier. De namen van de deelnemende handelaars worden opgenomen in aparte lijst die bij elke verkochte cadeaubon wordt meegegeven. De deelnemende handelaars kunnen zich bovendien kenbaar maken aan de hand van de sticker 'Cadeaubon Hoogstraten wordt hier aanvaard'.

De handelaars brengen de bij hen gebruikte cadeaubonnen binnen bij de dienst voor toerisme. Per afhandeling wordt aan de handelaar een vaste kost aangerekend.

Bij de afhandeling wordt een document opgemaakt (in drievoud) met naam en adres van de handelaar, het aantal ingeleverde cadeaubonnen per soort, het totaalbedrag en het bankrekeningnummer waarop het verschuldigde bedrag dient te worden gestort. Het document wordt door beide partijen ondertekend, waardoor er later geen betwisting kan ontstaan.
 

De financiële afhandeling gebeurt door VVV Hoogstraten. De documenten worden wekelijks bezorgd aan de penningmeester, die de betalingen uitvoert.

Bedrag

De jaarlijkse instapprijs voor de handelaars bedraagt 60 euro.